top of page
  • Kadi

Veelgestelde vragen over het opkopen van inboedels

Antwoorden op veelgestelde vragen over het opkopen van inboedels bij Kadi Inboedels in

MerksemBenieuwd wat voor soort items we opkopen, hoe we de waarde bepalen en wat er met de items gebeurt? Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over het opkopen van inboedels.


Wat voor soort items kopen we op? Bij Kadi Inboedels kopen we alle soorten meubels, huishoudelijke apparaten, antiek, verzamelingen, en nog veel meer. Zolang de items in goede staat zijn, zijn we geïnteresseerd.


Hoe bepalen we de waarde van een item? Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen de waarde van een item snel en nauwkeurig bepalen. We kijken naar de staat van het item, de leeftijd, de zeldzaamheid, en de vraag op de markt.


Wat gebeurt er met de items nadat we ze hebben gekocht? Bij Kadi Inboedels geven we de items een tweede leven. We verkopen ze door aan andere klanten of doneren ze aan goede doelen. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame toekomst.


Als u geïnteresseerd bent in het opkopen van uw inboedel, kunt u altijd contact opnemen met Kadi Inboedels in Merksem. Wij helpen u graag verder en bieden een eerlijke prijs voor uw items.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte.

 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page