top of page
  • Kadi

Uw inboedel leegmaken, hoe eraan beginnen?

Inboedel leegmaken en opruimen in Antwerpen


Uw bedrijf is net failliet verklaard of een dierbaar familielid is komen te overlijden? Dan heeft u wellicht andere zaken aan uw hoofd dan het leegmaken van de inboedel, terwijl het net een van de praktische zaken zijn die moeten gebeuren. Kadi Inboedelservice vertelt u alvast hoe u hier het beste aan begint. Of beter nog, waarom u dit beter overlaat aan een professional.


U bespaart veel tijd en energie


Zowel bij een overlijden als een faillissement komt er heel veel kijken. Van het regelen van de begrafenis tot het op de hoogte brengen van uw klanten en leveranciers. U zult dus wellicht tijd tekort komen om ook nog eens zelf alle spullen uit het pand te verwijderen. Daarnaast kunnen beide situaties ook emotioneel erg zwaar zijn. Bij het overlijden van een dierbaar familielid is het belangrijk om te rouwen en daarvoor dus tijd voor uzelf vrij te maken. Laat de rest aan professionals over.

Inboedel leegmaken: persoonlijke oplossing op maat


Voor een opruimservice is het opruimen van een inboedel in Antwerpen geen standaardklus die ze telkens op dezelfde manier aanpakken. Nee, de werkwijze hangt volledig af van de klant. Gaat het om een woning, een appartement op de vijfde verdieping, een magazijn of kantoren? Ieder project vergt een andere aanpak. Ook wat er met de spullen moet gebeuren, zal een invloed hebben op het werk en dus de prijs. Een opruimbedrijf zal u telkens een offerte op maat bieden. In ruil daarvoor ruimen ze niet alleen uw inboedel op, maar regelen ze ook alles wat nodig is. Van het juiste type ladderlift tot de verkeersborden en het sorteren en afvoeren van alle spullen. Komt het pand nadien op de verkoop- of verhuurmarkt? Dan kunt u hen zelfs vragen om alles bezemschoon te krijgen.

Geef uw spullen een tweede leven


Inboedel leegmaken maar zitten er spullen bij van waarde waar u niet veel mee kunt doen? Geen probleem. Heel wat opruimbedrijven bieden de optie om inboedels of aparte voorwerpen zoals antiek of meubels op te kopen. Zo hoeft alles wat nog bruikbaar is niet onnodig te worden weggegooid. Kadi Inboedelservice in Antwerpen staat vier dagen per week op de markt op het Vossenplein in Brussel en heeft er ook een tweedehandswinkel op de Helmetsesteenweg in Brussel 1030.

Vraag nu een offerte aan voor het opruimen van uw inboedel.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page