top of page
  • Kadi

Individuele meubelen opkopen, wat komt in aanmerking?

Geef uw meubelen een tweede kans


Veel huishoudens hebben te maken met meubels die na verloop van tijd van de hand gedaan worden. Misschien bent u toe aan een nieuwe woninginrichting of gaat u verhuizen en kleiner wonen. Heeft u er al eens aan gedacht om uw oude meubels een tweede kans te geven? Dit kan door ze op te knappen, te patineren en een nieuwe uitstraling te geven, het zogeheten upcyclen.

Als u echt niks meer met uw oude meubilair kunt beginnen en het niet meer in uw interieur past, is het tijd om Kadi inboedelservice in te schakelen voor het opkopen van inboedels. Door Kadi worden alle meubelstukken op een verantwoorde manier gerecycled. Zo belandt er minder op de afvalberg en dat is wel zo goed voor het milieu. Bovendien ruim je je woning zo vlotter op.Opkopen van inboedels: hoe gaat dat in zijn werk?


Wellicht heeft u zelf al eens geprobeerd om uw meubelen particulier te verkopen. Dat is vaak niet zo gemakkelijk. Het beste laat u dit over aan een professional. Kadi inboedelservice heeft de nodige expertise en ervaring in huis voor een gunstige prijsbepaling. Bij Kadi kunt u terecht om complete inboedels of losse meubels te laten opkopen. Aan de hand van een deskundige inventarisatie wordt een waardebepaling van uw inboedel gedaan. Deze taxatie is afhankelijk van de actuele marktwaarde van de verschillende meubelstukken.


Welke meubels zijn verkoopbaar? De wat zwaardere meubelen zijn momenteel wat minder in trek en dus moeilijker te verkopen. De huidige trend gaat meer uit naar een moderne woninginrichting. Uit ervaring weet Kadi welke meubels verkoopbaar zijn. Ook bij een negatief verkoopadvies neemt Kadi als service de rest voor u mee, zodat u er geen omkijken meer naar hebt.


Wilt u ook weten wat uw oude inboedel nog waard is? Door middel van foto’s kan ook digitaal een goede inschatting hiervan worden gemaakt. Aarzel dus niet en contacteer meteen Kadi inboedelservice.

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarai


bottom of page