top of page
  • Kadi

Hoe kan ik opnieuw beginnen met een beperkt budget?

Nieuwe inboedel voor een fractie van de prijs

Heeft u al eens aan een inboedelservice gedacht voor het aanschaffen van nieuwe meubels? Het is beslist de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan een kringloopwinkel. Vaak vindt u hier een uitgebreide collectie meubelen in uitstekende staat en dat voor weinig geld. Geef deze voordelige meubelen een tweede kans, voor een budgetvriendelijk interieur.

Er zijn vele redenen denkbaar waarom iemand afstand doet van zijn meubilair en zijn overige spullen. Denk aan een verhuizing, al dan niet noodgedwongen. Dat wil echter niet zeggen dat de afgevoerde inboedel niet goed meer is. Kwaliteitsmeubelen gaan immers een leven lang mee. De afgedankte meubelen komen vast weer goed tot hun recht in uw interieur.

Wilt u ook veranderen van interieur, maar heeft u er het geld niet voor? Bij Kadi inboedelservice in Merksem vindt u snel alles voor uw huis, van losse meubels tot complete inboedels voor een fractie van de prijs.


Eigentijdse meubelen en apparaten in goede staat


Gaat u verhuizen, op kamers wonen of begint u een nieuw leven samen met uw partner of alleen? Krijgt u binnenkort een andere woning en moet het oude huis snel worden opgeleverd? Ook dan bent u hier aan het goede adres. Alle spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden professioneel door ons afgevoerd. Daarna worden ze gerecycled en krijgen veel meubels een nieuwe bestemming.


Kadi inboedelservice controleert grondig alle binnengekomen meubelen, toestellen en andere spullen en herstelt deze indien nodig. Alleen de meubelen en overige spullen die deze kwaliteitscontrole hebben doorstaan, worden weer opnieuw in omloop gebracht en te koop aangeboden in onze winkel. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u geen miskoop doet.


Wilt u een budgetvriendelijk interieur of heeft u dringend iets nodig? Bij Kadi inboedelservice regelt u alles binnen mum van tijd. Kom eens langs en sta ervan versteld hoeveel u kunt besparen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page