top of page
  • Kadi

Goedkoper je huis leeg laten maken

Inboedel leegmaken en opruimen in Antwerpen


Staat er een verhuizing op de agenda en ga je binnenkort beginnen met inpakken? Heb je een woning die klaar moet worden gemaakt voor nieuwe verhuur of verkoop? Of zit je misschien met een grote inboedel waar je je niet goed raad mee weet?


De aanleiding voor een verhuizing of ontruiming is helaas niet altijd gewenst of gepland, maar als het moet gebeuren, dan gebeurt het best wel op een efficiënte en professionele wijze. Bij Kadi kunnen we je bijstaan in het ontruimen van woningen en gebouwen op basis van jouw eigen wensen en voorkeuren. Wij nemen jou het zware werk uit handen, zodat je meer tijd over hebt om te besteden aan andere belangrijke zaken.


Kwaliteit hoeft niet duur te zijn


Dan doemt natuurlijk direct het gevreesde kostenplaatje op en dat begrijpen wij heel goed, maar bij Kadi hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn er namelijk op gericht om alle ontruimingen zo goedkoop mogelijk te houden voor jou. Zo kan je een beroep doen op professionele hulp bij het leegmaken van je woning of gebouw zonder dat je direct een aanslag op uw portemonnee hoeft te plegen.


Dat begint al op de eerste dag van de werkzaamheden, wanneer onze specialisten alle items in de woning zorgvuldig selecteren volgens de regels (papier, glas, grofvuil, enz.). Zo wordt er niets zonder reden weggegooid en schenken wij verkoopbare spullen een tweede leven. Dat doen wij via onze eigen winkel in Merksem en via de markt in Brussel. We nemen dan ook onze tijd om er zeker van te zijn dat er niets onnodig wordt weggegooid, want hoe meer spullen nog verkoopbaar zijn, hoe minder afvalkosten.


Bent u benieuwd naar wat Kadi kan betekenen voor je eigen plannen? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte, volledig vrijblijvend.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page