top of page
  • Kadi

Duurzame decoratietips voor uw woning

Een opkoper geeft uw meubels een tweede leven


Elke zaterdag zien we het opnieuw: winkelstraten worden overspoeld met kooplustige consumenten, op zoek naar goedkope spullen die een grote ecologische voetafdruk hebben. Toch is iedereen het erover eens dat we naar een duurzamere wereld moeten, maar hoe we dit moeten bereiken, is niet altijd even duidelijk. Laten opkopen van inboedels is in ieder geval een stap in de juiste richting.


Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand verhuist naar een nieuwe, grotere woning en dat de oude meubels en inboedel gewoon op de vuilnisbelt belanden? Of een grootouder gaat naar een servicewoning of overlijdt en de waardevolle inboedel kan bij niemand van de familie terecht. Vaak is het makkelijker om een grote container voor de woning te plaatsen en alles hierin te dumpen, maar echt duurzaam kunt u deze oplossing natuurlijk niet noemen.


Als u een opkoper van inboedels onder de arm neemt, dan kunt u uw oude spullen een nieuw leven geven. Dat is niet het enige voordeel! Een opkoper komt in uw oude woning langs en neemt de hele inboedel mee, maar zorgt ook dat de woning helemaal wordt opgeruimd en gepoetst achterblijft. Alles waar u geen waarde meer aan hecht of geen nieuwe plek voor hebt in uw nieuwe thuis wordt zorgvuldig verwerkt en indien mogelijk een nieuw leven gegeven door een opkoper zoals Kadi Inboedelservice.

Uw huis ecologisch verantwoord inrichten


Ook als u zelf op zoek bent naar decoratie of meubelen voor uw huis, maak dan even de duurzame klik. Kom neuzen in de brocante toonzaal van Kadi Inboedelservice, struin rommelmarktjes af of neem een kijkje in een tweedehandswinkel. Opkopers beschikken heel vaak over goed onderhouden meubels en interieurdecoratie die wachten op een tweede leven.


U hoeft voor deze mooie interieurobjecten zelfs niet te diep in de buidel te tasten. Wij bij Kadi Inboedelservice bieden onze opgekochte inboedels steeds aan een mooie prijs aan. Wij vinden het belangrijk dat waardevolle goederen een nieuw thuis vinden en wij op die manier bijdragen aan een beter milieu en een duurzame maatschappij!Wilt u ontdekken wat een opkoper voor uw oude inboedel kan betekenen? U hoopt uw oude spullen een nieuw leven te bieden? Neem dan snel contact met Kadi Inboedelservice uit Merksem

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page