Opruimen en opkopen van inboedels

Kadi: opkopen inboedels tegen eerlijke prijs – mét snelle service

Inboedel opruimen na een overlijden? Of erfde u een woning die leeggemaakt moet worden voor verkoop of verhuur? Bij Kadi bent u aan het juiste adres voor een snelle, vlotte en grondige opruiming van uw inboedel. Tegen de beste prijs, bovendien.

Kies voor een zorgeloze aanpak voor het opruimen van inboedels. Contacteer ons nu!

Contacteer ons

Inboedel opruimen: wij het werk, u de opbrengst

Een inboedel opruimen kan nodig zijn in verschillende situaties. Na een overlijden, bijvoorbeeld. Maar ook wanneer iemand naar een rusthuis verhuist – of naar het buitenland. In al die gevallen is het moeilijk om alle spullen een nieuw onderdak te geven of mee te nemen. 


Onze specialisten zorgen voor een gerichte opruiming van elke inboedel. Achteraf blijft u achter met een borstelschoon huis én een mooi budget

Inboedel opruimen: zo werkt het

We ruimen inboedels op volgens de regels van de kunst. Dat wil zeggen: snel, maar met het grootste respect voor de goederen en uw
eigendom.

Bovendien bieden we u de beste prijs voor uw inboedel. Wij maken uw woning of appartement leeg, nemen de hele inboedel met ons mee en betalen een correcte prijs voor alle bruikbare producten en meubels.

Hiervoor kan u ook vertrouwen op onze eigen containerdienst en zorgen we voor een gratis ladderlift bij de opruiming van een appartement

Inboedel opruimen van kelder tot zolder

Wij ruimen inboedels op en halen huizen leeg van kelder tot zolder. U hoeft zich nergens om te bekommeren. Wij voeren alle werken uit, voorzien de nodige mankracht én alle ondersteunend materieel.

Inboedel laten opruimen? Bel ons en we komen bij u langs. We bekijken de situatie ter plaatse, geven u een correcte prijs voor de inboedel en betalen u zoals het u past – contant of via overschrijving. Meubilair of Antiek? U kan bij ons terecht voor al uw inboedels. 

Onbeperkt lijst van goederen die wij opkopen:

  • Eet- en slaapkamers

  • Salons

  • Meubelen

  • Stoelen

  • Schilderijen

  • Tapijten

  • Lusters

  • De inhoud van uw kasten

  • ...

Het is ook mogelijk om foto's via mail of whatsapp te bezorgen, de offerte wordt dadelijk aangeleverd.

Uw inboedel laten opruimen? Contacteer ons nu!

Inboedels opruimen?

Kadi

Opkopen van inboedels door Kadi in provincie Antwerpen